Am observat că, din ce în ce mai des, ne confruntăm cu întrebarea la ce să ne mai uităm și noi? De când a apărut internetul, am intrat într-o goană nebună de a găsi seriale și filme noi, recomandări și sugestii, comori nedescoperite care să ne umple serile.

Eu sunt una dintre acele persoane. Nu doar faptul că suntem în pandemie, că e frig afară și că doar asta fac în fiecare seară, dar și anxietatea care nu mă lasă să trăiesc în liniște, fără zgomot de fundal, mă obligă, așadar, să fiu în permanentă căutare de filme, mini serii și seriale.

Cu serialele este mai ușor, fiind mai lungi, deci mai ofertante, dar, în momentul în care mă întreabă soțul meu dacă ne uităm și noi la un film, intru în panică totală. Uneori am impresia că le-am văzut pe toate, deși știu clar că sunt multe filme pe care nu le-am văzut, dar nu găsesc niciodată nimic satisfăcător pentru că există aceleași recomandări, over and over again.

Așadar, m-am hotărât să fac eu un articol pentru voi, cu recomandări de filme în funcție de zilele săptămânii, închipuindu-mi că starea de spirit și cheful se aseamănă la homo sapiens. În cazul în care ghidul meu nu vă ajută prea tare, îmi cer scuze, știu că este frustrant, dar căutați în continuare, sunt convinsă că veți găsi ceva mișto.

Voi încerca să grupez filmele în categorii cât mai clare. Nu voi recomanda seriale, pentru că ele fac parte din altă categorie, însă vă las aici câteva filmulețe pe care le-am făcut pe YouTube cu recomandări.

Filmele vor fi împărțite în următoarele categorii:

HINT: Ca să-și fie mai ușor, dacă apeși pe una dintre categoriile de mai jos, se va scrola automat la categoria respectivă din articol.

De luni până joi:

Vineri, sâmbătă, duminică:

Vor mai exista, extra, următoarele categorii:

Înainte de a începe, acestea sunt filme pe care le-am văzut și care mi-au plăcut mie. Să nu uităm că sunt recomandările unei femei, așa că s-ar putea să fi sărit peste anumite genuri care nu mi-au prezentat interes. Printre acestea, regăsim filmele horror – never, ever și filmele cu subiecte sportive. Titlurile scrise cu bold sunt printre preferatele mele, iar dacă veți da click pe titlu veți ajunge la trailerul filmului, pe YouTube. Așadar, să-i dăm drumul!

Recomandări de filme de luni până joi:

Filme ușurele și comedii

Drame

Recomandări de filme pentru vineri, sâmbătă și duminică

Filme ușurele și comedii

Drame

Serii mai lungi (cel puțin 2 filme)

Filme pentru fete/ chick flick

Musical

Filme „de epocă”/subiecte istorice

Desene animate și filme adaptate după desene animate

Filme cu adolescenți care nu sunt neapărat pentru adolescenți

Clasice (nu neapărat vechi, ci extrem de discutate)

Mini serii pentru un weekend

Sper că sugestiile mele v-au ajutat să găsiți filmul sau mini seria potrivită! Vizionare plăcută!

ComentariiÎnchide

Adaugă comentariu